Kompetent och prisvärd trapphusmålning i Bromma

 • Skräddarsydd trapphusmålning för dig i Bromma
 • Låt oss ta hand om din trapphusrenovering i Bromma
 • Trapphusmålning som tar din fastighet till nya höjder
Kontakta oss

 • Dra filer hit eller
  Max filstorlek: 2 MB.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

  Det första och sista man ser när man kommer som besökare
  Trapphusmålning skapar en mer välkomnande upplevelse
  Fina trapphus ökar värdet på lägenheterna
  Nymålade och renoverade trapphus slits inte lika snabbt

  Det första intrycket man får i ett flerfamiljshus är trappuppgången. Därför är det viktigt att man ser till att den skapar trivsel och trygghet för både boende och gäster. Oavsett om du är fastighetsägare, en bostadsrättsförening eller privatperson kan vi se till att ditt trapphus ser trivsamt och fint ut.

  Trapphusmålning är en investering

  Renoveringsbehovet kan ofta vara stort i ett trapphus. Det är en gemensam yta som utsätts för mycket slitage – inte minst under vinterhalvåret med grus och smuts som tar sig in. Förr eller senare behöver man därför investera i en trapphusrenovering för att kunna öka trivseln för både boende och gäster. Som tur är behöver det inte kosta skjortan att måla om sitt trapphus. Lite ny färg och stilrena detaljer kan göra underverk för att fräscha upp en gemensamt yta i en fastighet och skapa den rätta känslan.

  Trapphusrenovering med respekt för det unika

  Vi vet att varje fastighet i Bromma är unik, så även din. Vi hjälper dig att planera och skissa på hur det kan se ut efter genomfört arbete. Gemensamt kommer vi överens om vilka kulörer och beslag som passar in i just er fastighet, från golv till tak och i samspel med fastighetens ålder och karaktär. 

  Vi hjälper dig i ditt förvaltningsarbete och ser till att lyfta din fastighet till nya höjder. Med en fastighetsrenovering höjs dessutom inte bara värdet på ditt hus. Du lägger samtidigt en stabil grund för en problemfri tillvaro i framtiden. Vi tar hand om allting med som har med renoveringen och målningen att göra – så att du slipper. Hör av er för en offert redan idag!

  Låt oss sköta din trapphusmålning i Bromma

  Fyra goda anledningar till varför du ska låta oss ta hand om din trapphusrenovering i Bromma:

  1. Ljusa miljöer ökar trivseln
   Trivsel är viktigt för alla som nyttjar trapphusen i din ägo. Med vår gedigna kunskap kring trapphusrenovering och trapphusmålning kan vi se till att alla som besöker din fastighet i Bromma möts av en sober och stilren upplevelse vid entréporten.
  2. En välvårdad entré påverkar bostadsvärdet
   Att låta kulörer harmonisera väl med en trappas historia ger en vacker karaktär och kan dessutom vara en värdehöjande grund för hela huset. Det är många variabler som spelar in när man tittar på värdet på exempelvis en bostadsrätt. Ett välvårdat trapphus som är i bra skick kan absolut vara något som påverkar slutpriset vid en lägenhetsförsäljning. De trapphusrenoveringar som vi utför håller alltid hög kvalitet. Till glädje både för gamla och nya boende.
  3. En välvårdad trapp minskar slitage
   När du väljer vem som ska ta hand om din trapprenovering bör du alltid tänka långsiktigt. Ett väl utfört underhåll är inte bara trevlig att titta på utan innebär även att med rätt sorts skötsel och regelbunden städning håller dina trapphus i många år framöver. Med vår hjälp ser vi till att du minskar behovet av underhåll, både idag och i framtiden. Till glädje inte minst för plånboken.
  4. Alltid med miljön i åtanke
   Både hemmiljön och vår gemensamma miljö i ett större perspektiv förtjänar omsorg. Att alltid tänka på miljöaspekten i vår verksamhet är något vi brinner för. De produkter som vi använder är så långt det är möjligt miljömärkta och anpassade för att ge ett så litet avtryck som möjligt på klimat och närmiljö. En trygghet för alla de som rör sig i er fastighet.